header foto
 
Hockeyzaken

Dames 1 MHCC versus Voordaan dames 1 (en kampioenschap dames 2)

23-4-2008
Hockeyers, ouders, jeugdleden en andere supporters,
 
Het is spannend in poule 1B. Een beetje te spannend misschien wel. De nummers zes tot en met twaalf liggen akelig dicht bij elkaar. Wij hebben bezetten momenteel de zevende plek. Klinkt mooi, maar het scheelt slechts zeven punten met de nummer laatst (Spandersbosch) en vijf punten met de nummer elf (Almere). Klein detail: de laatste twee degraderen rechtstreeks en wij hebben nog vier zware wedstrijden in het vooruitzicht.
 
Maar we gaan absoluut niet bij de pakken neer zitten. We kennen onze kracht en er is nog van alles mogelijk. Vol goede moed en strijdlust kijken wij uit naar aankomende zondag.
 
Om 12.45 uur spelen we thuis tegen Voordaan, de huidige nummer twee. De vorige wedstrijd tegen Voordaan geeft de burger moed: tot vijf minuten voor de tijd stonden we nog 1-0 voor. Helaas verloren we de wedstrijd nipt met 2-1. Dat zijn we nu zeker niet van plan en we schatten onze kansen hoog in. Zeker gezien het gegeven dat Voordaan vorige week gelijk speelde tegen Spandersbosch (de hekkensluiter).
 
Reden om thuis te blijven is er niet. Wij spelen om 12.45 uur een uiterst spannende pot tegen Voordaan. Heren 1 (bijna kampioen) speelt thuis tegen de geliefde gele buren (Terriers). En last but not least: DAMES 2 KAN AANKOMENDE ZONDAG KAMPIOEN WORDEN. Hun kampioenswedstrijd is helaas een uitwedstrijd (15.30 uur te Amsterdam). Daarom wil ik iedereen oproepen om vooral wat langer op de club te blijven en de meiden van dames 2 en coach Heleen bij thuiskomst te feliciteren met het behaalde kampioenschap.

Het wordt een mooie hockeyzondag. We rekenen op jullie. Tot zondag.

Namens dames 1,
 
Clarisse Absen

Reacties


Ray van der Klis

23-4-2008 @ 12:59:09 |succes dames

Clarisse Absen

23-4-2008 @ 20:41:02 |Ik vergeet een ander belangrijke wedstrijd: heren 2 speelt om 16.00 (let op: gewijzigde tijd) een spannend duel in de strijd tegen degradatie! Ook zij kunnen alle aanmoediging gebruiken!

Reageer op het nieuws