header foto
 
Hockeyzaken

Laatste verslag dames 1 in 2008

11-12-2008
 LEONIDAS DI – CASTRICUM DI

 

Door de enorme sneeuwval in november, was dames 1 woensdagavond zo gelukkig om in de drukke avondspits naar Rotterdam te mogen afreizen voor het inhaalduel tegen Leonidas.

 

Met een geïmproviseerd team speelden we tegen de dames uit Rotterdam een prima wedstrijd. In de stromende regen wisten we heel snel het doel van de Rotterdamsen te bereiken via een snel opgezette counter. Marlous Bonnes zette de keepster op ‘t verkeerde been en rondde af: 0-1. Niet veel later was de eerste strafcorner voor ons een feit. Prima uitgevoerd en dus 0-2 door wederom Marlous Bonnes. Met goed en verzorgd spel wisten we deze stand tot vlak voor de rust vast te houden. Toch was een spits van Leonidas ons één keer te slim af: 1-2.

 

Na rust hadden wij wederom het beste van het spel. We wisten de stand vast te houden totdat godzijdank het eindsignaal klonk en wij met een goed gevoel letterlijk van het veld dropen. De laatste drie punten voor de winterstop zijn binnen, een prima resultaat!

 

Bij deze willen wij, als Dames 1, de invalsters van de afgelopen wedstrijden bedanken voor hun bereidheid om bij ons in te willen vallen.

 

Sanne, Floor, Metta, Jolande, Mariska, Dionne, Marloes en Jocelyne: enorm bedankt voor jullie flexibiliteit en inzet.

 

Tot volgend jaar!

 

Dames I

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws