header foto
 
 

Start trainingen

Sponsoring

23-8Alle trainingen voor de ABCD alsmede de Jongste Jeugd (E-F-Guppen) starten weer in de week van maandag 4 september. Selectieteams zullen al eerder starten, communicatie hierover verloopt via de trainer/coach.


Lees verder

MHCC verwelkomt nieuwe sponsoren SMIT & Partners en Via Sas

Sponsoring

18-3 Het nieuwe waterveld van Mixed Hockeyclub Castricum zal niet alleen veel speelgenot opleveren, het veld is ook een lust voor het oog. Rondom dit nieuwe, waterveld zijn prachtige reclameborden geplaatst. Ook de borden van Smit & Partners, het accountantskantoor uit Heiloo, en zelfstandig reisadviseur Via Sas sponsoren de club met hun borden langs de lijn.
Lees verder

Partner van de Toekomst

Sponsoring

9-5Onze hoofdsponsor ABNAMRO gaat talent ontdekken, ontwikkelen en bekronen!


ABN AMRO wil investeren in de toekomst, maatschappelijk betrokken zijn. ABN AMRO heeft daarom voor de sponsoring- en foundation activiteiten een leidraad gekozen: ‘Partner van de Toekomst’.


Lees verder

ABN AMRO Ambassadeurs Battle; 010 vs. 020

Sponsoring

7-11Win een gratis clinic van internationals Jeroen Hertzberger of Billy Bakker!  Ga naar abn.com/battle en check de ABN AMRO Ambassadeurs Battle; 010 vs. 020. Voorspel wie er gaat winnen, Billy of Jeroen, door jouw keuze te tweeten naar @ABNAMROSport met #abnamrobattle. Mailen kan ook, naar [email protected]. Hoe meer mensen van onze club meedoen, hoe groter de kans is dat we de clinic

Lees verder

Deen sponsor-actie, een kleine update....

Sponsoring

22-5Er is het nodige aan boodschappen gedaan bij de Deen in Castricum. Nee, we zijn geen eerste geworden, maar het is een mooie derde plek (voor FC Castricum) geworden en zijn hier heel blij mee.
Dank voor alle boodschappen, we zullen nog laten weten waar we het bedrag voor gaan gebruiken.


Lees verder