header foto
 
 

Keepersmateriaal seizoen 2008-2009

Keepers

27-8 Beste keepers, coaches en aanvoerders,
Alle keeperspullen voor dit jaar zijn weer verdeeld. De tassen liggen allemaal in het keepershok. De tassen zijn allen voorzien van een label, zodat je kunt zien welke tas bij welk team hoort. Zet een slot op je tas, zodat er geen spullen uitgehaald kunnen worden. Zonder slot ben je zelf verantwoordelijk voor de geleden schade. En de kosten hiervan

Lees verder

Inleveren keepersmateriaal

Keepers

15-5Beste keepers, aanvoerders en coaches,
 
Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent dat de keeperspullen weer ingeleverd moeten worden. Ik wil graag alle keeperstassen voor 9 juni a.s. in het keepershok hebben liggen.
 
Let op:

Lees verder

Win een unieke keeperspolo

Keepers

20-3Hoe? Eindig op plaats 1 in de keeperscompetitie
Sta jij als keeper in de top 10 van de keeperscompetitie? Doe dan nu extra hard je best om die 1e plaats te pakken.   Als winnaar van de keeperscompetitie krijg je namelijk een unieke keeperspolo cadeau met speciale opdruk. Hartstikke leuk om in te keepen voor volgend seizoen natuurlijk.   Dus doe deze laatste maanden je

Lees verder

Helm MD3 verdwenen

Keepers

10-10 Beste keepers en leden van MHCC,   Afgelopen week is de helm van Meisjes D3 uit de tas gehaald en niet teruggebracht. Dit is heel vervelend voor de keeper van MD3. Zou diegene die de helm geleend heeft hem terug willen leggen in de tas of achter de bar in het clubhuis? Bij voorbaat dank.   Dit geeft nogmaals aan hoe belangrijk het is dat er een SLOT op je tas zit.

Lees verder

Keepersbijeenkomst op zondag 27 maart om 14.00 uur

Keepers

21-3 De vaste keepers worden uitgenodigd om aanstaande zondag om 14.00 uur te verzamelen in het clubhuis van CSV. Het thema van deze middag is spelregels voor keepers.  Maar ook besteden we tijd aan materiaalcontrole, de laatste nieuwtjes op keepersgebied, het bezoeken van clinics en nog veel meer. We praten graag even bij met jullie. Je keeperstenue heb je deze keer niet nodig.

Lees verder

Nieuwe kast in de keepersruimte

Keepers

14-2 Afgelopen weekend is de laatste hand aan de keepersruimte gelegd. Langs de rechterwand is een grote kast gemaakt voor alle E-tjes keeperstassen + enkele senioren tassen. Alle tassen hebben nu een eigen plek gekregen. Dat betekent dat geen enkele tas meer op de grond hoeft te slingeren en situaties zoals op de foto bij ons niet meer hoeven voor te komen.

Lees verder