header foto
 

MHCC Clubquiz!

Evenementen Nieuws afbeelding

18-3Vrijdag 19 april is er weer clubquiz!!
De heren van De Santmark II hebben al ingeschreven.  Dames 3 van Nog Nooit Was Het Zo Makkelijk zijn al in volle concentratie om hun titel te verdedigen. Het jasje van de quizmaster is al gestoomd en gestevend.

Lees verder

Zet 15 juni in je agenda en bied mee voor MHCC!

Mhcc Veiling Nieuws afbeelding

17-3 Het gaat weer gebeuren. Zes jaar geleden vond de eerste MHCC veiling plaats en in 2015 de tweede. Stuk voor stuk geweldige evenementen voor iedereen die bij de club is betrokken en daarnaast een mooie inkomstenbron voor de club.  
Save The Date – 15 juni

Lees verder

Hockey-Helden

Hockey-Helden Nieuws afbeelding

14-3Voor kinderen van 4 tot 12 jaar die op zoek zijn naar een leuke sport of graag willen ervaren hoe het is om te hockeyen, start op zaterdag 30 maart de gratis introductiecursus Hockey-Helden.

Hockeyoefeningen, spelletjes en wedstrijd

Lees verder

Beachtoernooi: Boeren on the Beach

Evenementen Nieuws afbeelding

19-1 Dit jaar gaan we voor de 11e editie van ons Beachtoernooi. Het mixedtoernooi voor trimmers, veterinnen en veteranen. En ieder jaar lijkt deze wel leuker, gezelliger en succesvoller te worden. Het thema dit jaar: Boeren  on the Beach. Op zaterdag 29 juni bij MHCC te Castricum. De inschrijving is gestart!  De organisatie (Nancy, Michiel, Caroline en Floris) ziet je graag

Lees verder

Meetrainen bij andere teams

Mededelingen

17-3Beste spelers/speelsters,

Met ingang van maandag 18 maart t/m het einde van het seizoen zullen er spelers/speelsters mee gaan trainen met hogere teams.
Dit doen we op basis van inzet, motivatie en ontwikkeling van de speler.
Mocht je hiervoor in aanmerking komen dan ontvang je van de technische staf een uitnodiging.

Met sportieve groet,

Lees verder

Breng oud papier naar MHCC

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

16-3 Graag maken wij je er op attent dat je oud papier kunt inleveren bij MHCC en je daarmee bijdraagt aan extra inkomsten voor de club.
Iedereen kan helpen

Lees verder