header foto
 

Start zaaltrainingen

Mededelingen Nieuws afbeelding

10-11 Met ingang van zondag 18 november gaan we met de zaalteams de zaal in, het zaalschema komt begin van de week online. Houd er dus rekening mee dat je team gelijk zondag de 18e al aan de beurt kan zijn.

In de zaal heeft iedereen naast scheenbeschermers en een bitje de volgende uitrusting nodig:

Lees verder

De Grote Clubactie 2018 weer een groot succes!

Sponsoring Nieuws afbeelding

8-11 De Grote Club Actie is bijna afgelopen en is nu al een succes!! Onze jeugdleden hebben tot nog toe maar liefst 1150 loten verkocht! We zijn dus erg trots op onze jeugd die zo enthousiast de loten hebben verkocht!

Lees verder

Algemene Leden Vergadering 16 november 2018

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

31-10Graag nodigt het bestuur iedereen uit voor de Algemene Leden Vergadering die gehouden zal worden op vrijdag 16 november 2018., om 20:30 uur in het MHCC clubhuis. Agenda en financiƫle stukken zijn vanaf donderdag 1 november na inloggen op de site bij "club"- "documenten" - "algemene ledenvergadering" te vinden.


Lees verder

MHCC ClubQuiz

Evenementen Nieuws afbeelding

14-10 Senioren, ouders en vrijwilligers!
De MHCC ClubQuiz is terug!
Op vrijdag 30 november 2018 organiseert MHCC alweer de tweede editie van de MHCC ClubQuiz!  In teams van 4 tot 6 personen barst de strijd om de felbegeerde Club-Beker los. 

Lees verder

De nieuwe ClubApp is live!!

Mededelingen Nieuws afbeelding

2-11 De nieuwe ClubApp is live. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via de App Store of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is. 

Lees verder