header foto
 

Nieuwe functie Daan van der Helm

Hockeyzaken

15-6 Vanaf komend seizoen zal hoofdtrainer Daan van der Helm de functie van  technisch directeur jongste jeugd vervullen bij HBS. Wij feliciteren Daan van harte met deze nieuwe uitdaging.

Lees verder

Castricum dames officieus gepromoveerd naar 2 e Klasse!!!

Dames 1 Nieuws afbeelding

14-6 Ommoord – Castricum (1- 3) 2- 7
Castricum dames 1 mag zich voor volgend jaar inschrijven voor de 2 e Klasse!! Met potlood weliswaar, er bestaat immers theoretisch nog een piepkleine kans dat Noordwijk Castricum nog passeert op de ranglijst van de 3 e Klasse C. Dan moet in de laatste competitieronde van komende zondag wel iets gebeuren wat zo onwaarschijnlijk is dat, als het

Lees verder

Trainingsschema nieuwe teams - definitief

TC Jeugd

10-6Trainingsschema Junioren
De komende twee weken wordt er met de nieuwe teams (die vandaag bekend zijn gemaakt) getraind. Nog niet alle teams zijn in het schema verwerkt, deze wordt vanmiddag nogmaals bijgewerkt. We zetten het schema echter nu al online omdat de eerste trainingen morgen al plaatsvinden en we iedereen dus zo snel mogelijk willen informeren. 

Lees verder

Teamindelingen Junioren ABCD en Jongste Jeugd 2018-2019

TC Jeugd

10-6 De teamindelingen voor de Junioren ABCD en Jongste Jeugd seizoen 2018-2019 zijn bekend. De indelingen zijn te vinden door in te loggen op de website, naar het kopje club te gaan, hier te kiezen voor documenten en dan te kijken bij TC-jeugd. 

Lees verder

Schema Jongste Jeugd komende periode

Mededelingen Nieuws afbeelding

8-6 Het seizoen loopt op zijn einde, de laatste wedstrijden worden gespeeld en achter de schermen is de TC druk bezig met de organisatie voor aankomend seizoen. Hieronder een overzicht met hoe de laatste weken van het seizoen eruit zien:

Week 23:
reguliere trainingen Week 24:

Lees verder

Eindfeest 22 juni 2018

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

4-6 Uitnodiging van het bestuur voor alle vrijwilligers, kindern, ouders, partners. Tijdens deze gezellige middag/avond met lekker eten en fantastische muziek worden flink wat MHCC-ers in het zonnetje gezet:
- De kampioenen worden gehuldigd - Vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet over afgelopen seizoen.

Lees verder

Schema ABCD komende periode

Mededelingen Nieuws afbeelding

29-5 Het seizoen loopt op zijn einde, de laatste wedstrijden worden gespeeld en achter de schermen is de TC druk bezig met de organisatie voor aankomend seizoen.
Hieronder een overzicht over hoe de laatste weken van het seizoen eruit zien:

Lees verder

Is je gebit heilig, sport dan veilig!

Mededelingen Nieuws afbeelding

20-5 Op maandag 10 & dinsdag 11 september 2018 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL is aanwezig van 18.30 tot 20.30 uur. Je kunt vrij binnenlopen in het clubhuis van MHCC. Graag wel even van te voren aanmelden zodat je snel aan de beurt bent, je aanmelding is reeds uitgeprint en je ontvangt

Lees verder

C/D Glow in the Dark Toernooi

Evenementen Nieuws afbeelding

5-4 Allerleukste C/D-leden van MHCC,
Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert MHCC het Glow in the Dark Toernooi voor onze C en D leden! Het spelen van een zaalhockey wedstrijden in het donker met lichtgevende lijnen en een lichtgevende bal. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Lees verder

Meetrainen bij andere teams

TC Jeugd Nieuws afbeelding

26-2Beste spelers/speelsters,

Met ingang van maandag 5 maart t/m het einde van het seizoen zullen er spelers/speelsters mee gaan trainen met hogere teams.
Dit doen we op basis van inzet, motivatie en ontwikkeling van de speler.
Mocht je hiervoor in aanmerking komen dan ontvang je van de technische staf een uitnodiging.

Met sportieve groet,


Lees verder