header foto
 

Selectietraining Meisjes D

TC Jeugd Nieuws afbeelding

26-4Graag nodigen wij alle 1e jaars uit MD1 en MD2 en alle meisjes uit M8E1, M8E2, M8E3, M8E4 en M8E5 uit om deel te nemen aan de selectietraining op woensdag 10 mei van 14:30-16:00 .


Lees verder

Selectietrainingen

TC Jeugd

26-4 Beste jeugdspelers en ouders, Vanaf dit seizoen (2016-2017) kiezen wij er als club voor om geen aparte selectietrainingen te houden voor de selectie- en opleidingsteams. De breedteselectie zal wel blijven plaatsvinden zodat het haalbaar is voor spelers met genoeg talent en potentie om vanuit een breedteteam door te kunnen groeien naar een opleidings- of selectieteam. Dat betekent dat

Lees verder

Meivakantie

Mededelingen Nieuws afbeelding

20-4Van 24 april t/m 7 mei is het meivakantie. Er wordt dan niet getraind, tenzij er iets anders met je team of trainer is afgesproken. Fijne vakantie allemaal!

Lees verder

Veldindeling gewijzigd

Mededelingen Nieuws afbeelding

11-4 Omdat we willen dat zoveel mogelijk teams op veld 1 trainen, is er vanaf vandaag een nieuwe veldindeling. Teams die nu niet op veld 1 staan ingedeeld komen binnenkort aan de beurt. Houd de site dus goed in de gaten. Kijk in het trainingsschema of er iets voor jouw team is veranderd.


Lees verder

OPROEP: Verdwenen strafcorner maskers JC2

Mededelingen

10-4 Enkele weken geleden heeft iemand tussen vrijdagavond en zaterdagochtend de strafcorner maskers van JC2 ‘geleend’ uit hun keeperstas. Wij gaan er vanuit dat de desbetreffende persoon is vergeten deze terug te leggen. Vriendelijk doch dringend verzoeken wij dat de maskers door alsnog worden teruggelegd. 
Alvast dank namens JC2.

Lees verder

Lidmaatschap

Mededelingen Nieuws afbeelding

10-4 Natuurlijk wil iedereen graag blijven hockeyen, zeker ook komend seizoen! Voor wie om wat voor reden toch gaat stoppen bij onze gezellige club, denk eraan dat je dan vóór 1 mei je lidmaatschap opzegt.
Dit kan door een duidelijke opzegmail, met naam en adres en graag ook met reden te sturen naar [email protected]


Lees verder

Kalender Jongste Jeugd t/m einde seizoen

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

23-3In de bijlage een overzicht van alle trainingen, wedstrijden en evenementen voor de Jongste Jeugd t/m het einde van het seizoen.
Handig om op de koelkast te plakken;)


Lees verder

Speeldagenkalender 2016 - 2017

Wedstrijdsecretariaat

21-9In de bijlage de speeldagenkalender van dit seizoen. Aparte tapbladen voor de zaterdag en voor de zondagcompetitie. Misschien even puzzelen, maar er staat heel duidelijk welke dagen en wel en welke dagen er geen competitie gespeeld zal worden.

Lees verder

Hockey voor 60+

Mededelingen Nieuws afbeelding

10-3 Op vrijdag 31 maart start Hockey voor 60+ bij MHCC. Wilt u zelf meedoen of kent u iemand die wellicht geïnteresseerd is? Lees dan snel de bijlage. Hierin vindt u alle informatie over de gratis proefles en inschrijven.


Lees verder

Vakantieplanning

Hockeyzaken

26-1 Beste spelers/speelsters en ouders van MHCC,
Het plannen van de zomervakantie breekt weer aan. Om te zorgen dat je als selectiespeler op tijd terug bent voor de eerste training zullen wij nu alvast de data communiceren waarop we beginnen!

Lees verder

Gids en checklist voor coaches en managers

TC Jeugd

6-9 Aan alle coaches en managers:
In de bijlage is alle informatie te vinden die je kan helpen bij het begeleiden van je team. Je kunt het o.a. gebruiken bij de aftrap van het seizoen door zelf een bijeenkomst voor of na een eerste (oefen)wedstrijd te beleggen.
Het document bevat 2 onderdelen:
1. Gids voor coach en manager 2016 (pagina 1-11)

Lees verder