header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 25 november 2017
Tijd T/U Team Tegen team
12:00 Thuis Meisjes B4 Pinoké MB5
12:30 Thuis Jongens B2 A.M.H.C. F.I.T. JB2
12:30 Thuis Meisjes C3 WFHC Spire MC1

TC Senioren

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

21-11Blij zijn we met het aanbod van Michiel Doeleman om zich in te zetten voor de club! Hij zal de seniorenlijn op zich te nemen en gaat het technische beleid van de senioren samen met Jelleke Veentjer verder vorm geven. Beiden heel veel succes!

Lees verder

Wedstrijdsecretaris zaal

Wedstrijdsecretariaat Nieuws afbeelding

21-11We zijn nog steeds op zoek naar een wedstrijdsecretaris zaal. De zaalperiode komt nu behoorlijk snel dichtbij en dus zou het erg fijn zijn als iemand bereid is zich in te zetten tijdens het zaalseizoen voor deze leuke, makkelijke, afgebakende functie van slechts 11 weekenden.  Werk is alleen vanuit huis, achter eigen pc. Vraagt elke zaterdag, zondag en in elk geval maandag

Lees verder

Castricum - Ommoord

Dames 1 Nieuws afbeelding

20-11 Castricum (dames 1) maakt het zich onnodig moeilijk tegen Ommoord
 
Castricum – Ommoord rust 1- 0 uitslag 1- 0
 

Lees verder

Coachavond zaal dinsdag 28 november

Hockeyzaken

17-11 Voor alle coaches, trainers, managers en begeleiders in de zaal organiseren wij op dinsdagavond 28 november een bijeenkomst.  De bijeenkomst bestaat uit vier losse delen zodat iedereen zelf kan kiezen bij welk deel/welke delen je graag aanwezig wilt zijn.

Lees verder

Opleiding Clubscheidsrechter en Examen

Arbitrage Nieuws afbeelding

25-10 Zonder scheidsrechters kan er niet gehockeyd worden.
Gelukkig lukt het elke keer weer om alle wedstrijden van scheidsen te voorzien. Dat kan echter alleen als er voldoende scheidsrechters zijn die ingedeeld kunnen worden. Om dat aantal op peil te houden is het voor de jeugd verplicht om de opleiding te volgen en examen te doen. Dit geldt vanaf de B leeftijd.

Lees verder