header foto
 

Veldtraining vanavond afgelast!

Mededelingen Nieuws afbeelding

22-1Door de sneeuwval van vanmiddag zijn de velden afgekeurd en mag er niet op gespeeld worden. De winter-veldtraining van vanavond is daarom afgelast.

Lees verder

Beachtoernooi: Boeren on the Beach

Evenementen Nieuws afbeelding

19-1 Dit jaar gaan we voor de 11e editie van ons Beachtoernooi. Het mixedtoernooi voor trimmers, veterinnen en veteranen. En ieder jaar lijkt deze wel leuker, gezelliger en succesvoller te worden. Het thema dit jaar: Boeren  on the Beach. Op zaterdag 29 juni bij MHCC te Castricum. De inschrijving is gestart!  De organisatie (Nancy, Michiel, Caroline en Floris) ziet je graag

Lees verder

Zondag 7 april wedstrijd voor 'oud' hockeyers

Hockeyzaken Nieuws afbeelding

17-1 Heb jij ook weleens zin om weer met je stick achter een balletje aan te rennen? Echter kan jij ook geen commitment geven aan een team? Dan hebben we nu de oplossing voor je op MHCC!
Op zondag 7 april 2019 organiseren we een tweetal wedstrijden voor oud hockeyers: een dameswedstrijd en herenwedstrijd.

Lees verder

Videoanalyse voor de hele club

Hockeyzaken Nieuws afbeelding

16-1 Vanmorgen vroeg is er gestart met de aanleg van een gloednieuw videoanalysesysteem. Langs het Van Hier veld wordt over de hele lengte van het veld een kabel in de grond gelegd. Medio februari verwachten we dat de camera's geplaatst kunnen worden.
Het videosysteem wordt clubbreed ingezet en is beschikbaar voor iedereen die speelt op het Van Hier veld.Lees verder

Nieuwe trainer voor Dames 1

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

15-1 Onze geliefde trainer en ‘kind van de club’ Daan van der Helm gaat zijn vleugels verder uitslaan. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor Dames 1.
De club, het team, het vooruitzicht en de ambitie

Lees verder

9 februari Snert Toernooi op MHCC

Evenementen Nieuws afbeelding

15-1Duurt voor jou de winterstop ook te lang of wil je alvast inspelen voor de tweede competitiehelft?
Kom dan 9 februari gezellig meedoen met het Snert Toernooi!
We spelen onderlinge wedstrijden van 6 tegen 6. Vind je het leuk om alleen te komen dan vinden wij een team voor je! Inschrijven met een volledig ( mixed) team mag natuurlijk ook.

Lees verder

Jouw mening gevraagd: visie op (jeugd)hockey bij MHCC

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

8-1 Op donderdag 31 januari a.s. om 20.00 uur organiseren wij voor alle leden én ouders van leden een avond waar wij onderstaande drie onderwerpen willen bespreken. 
1.      Hockeyvisie op de (jongste) jeugdopleiding
2.      Technische organisatie en structuur

Lees verder

Indeling scheidsrechters zaal

Hockeyzaken Nieuws afbeelding

27-11 De TC heeft ook dit jaar de scheidsrechters voor de 30 zaalteams centraal ingedeeld. Om met 30 teams de zaal in te gaan, kan dat alleen wanneer we met elkaar voor elkaar gaan fluiten. We hebben getracht de "fluitdruk" zo laag mogelijk te houden maar ook dat kan alleen wanneer iedereen zijn/haar steentje bijdraagt. Indien je verhinderd bent, mag je uiteraard ruilen. Hier ben je echter ZELF

Lees verder

Schema Jongste Jeugd t/m de voorjaarsvakantie

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

18-11 Nog twee weken en dan gaan we met de Jongste Jeugd de winterstop in. In het schema in de bijlage is precies te zien wanneer we wel/niet trainen tot en met de voorjaarsvakantie.
Dit schema is uitgangspunt, het kan zijn dat de trainingen in de app doorlopen!


Lees verder

Midwinterclinic voor jongens tussen de 6 en 10 jaar

Mededelingen Nieuws afbeelding

4-1 MHCC wil meer jongens uit de regio kennis laten maken met de hockeysport en organiseert hiervoor een midwinterclinic voor jongens tussen de 6 en 10 jaar. Ken jij iemand die het leuk vindt om hard met een bal te rennen, trucjes te leren of partijtjes te spelen? 
Midwinterclinic

Lees verder

Veldtraining in de winter, voor alle jeugdteams (ABCD)

Mededelingen Nieuws afbeelding

3-1 Met ingang van dinsdag 8 januari is de facultatieve (vrijblijvende) training door hoofdtrainer Ton Bouman voor alle jeugdteams opengesteld. De training heeft een breed motorisch karakter. Er wordt altijd begonnen met een uitgebreide warming up waarna een loopscholing ( o.a speedladder ) en andere takken van sport aan de orde komen. Vervolgens wordt er met bal en stick getraind, aan

Lees verder

Zaaltrainingsschema t/m februari

Mededelingen Nieuws afbeelding

2-1 In de bijlage is het zaaltrainingsschema t/m het einde van het zaalseizoen te vinden. De trainingen worden ook nog in de app doorgevoerd.

Lees verder